زیر رده ای از توابع ستاره گون با ضرایب منفی
thesis
- وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه صنعتی شاهرود - دانشکده علوم پایه
- author ثمینه ذاکری
- adviser احمد زیره ابراهیم هاشمی
- Number of pages: First 15 pages
- publication year 1390
abstract
در این پایان نامه به بیان تعاریف و قضایای مربوط به رده هایی از توابع ستاره گون k-تایی و توابع محدب k-تایی می پردازیم. همچنین با معرفی چند عملگر انتگرال برخی از خواص آنها را روی رده های مذبور مورد مطالعه قرار می دهیم و معیارهایی برای تک ارزی عملگرهای انتگرال روی توابع تحلیلی در دیسک یکه باز را بررسی می کنیم.
similar resources
بررسی ضرایب توابع ستاره گون از مرتبه عدد مختلط
در این پایان نامه، به بیان تعاریف و قضایای مربوط به رده هایی از توابع ستاره گون می پردازیم و به دنبال یافتن کرانی برای ضرایب رده های مزبور می باشیم.
15 صفحه اولتوابع همساز ستاره گون
توابع همساز مختلط مقدار که در دیسک واحد $delta$ تک ارز و حافظ جهت هستند را می توان به صورت $f=h+ar{g}$ نوشت که $h$ و $g$ در $delta$ تحلیلی هستند. در این پایان نامه به بررسی شرایط تک ارزی و شرایط ضرایب توابع همساز ستاره گون می پردازیم. همچنین نشان می دهیم که این شرایط ضزیبی در صورتی که ضرایب $h$ منفی و ضرایب $g$ مثبت باشند نیز الزامی هستند...
15 صفحه اولتخمین ضرایب توابع ستاره گون و محدب ما - میندای تک ارز دو سویی
تابع تک ارز دو سویی تابع تک ارز و تحلیلی است که در دیسک واحد تعریف شده و معکوس آن {1-}^g=f نیز تک ارز در دیسک واحد می باشد. توابع تک ارز دو سویی f که و پیروی هستند با یک تابع تک ارز که برد آن نسبت به محور حقیقی متقارن می باشد را معرفی کرده و ضرایب اولیه ی آن زا به دست می آوریم.
خواص و کاربردهای توابع ستاره گون قوی
در این پایان نامه، با استفاده از مفهوم وابسته ی فرعی، رده های خاصی از توابع تحلیلی را معرفی و کران قدرمطلق این توابع بررسی شده اند. سپس شرایط کافی برای تک ارز بودن عملگرهای انتگرالی و سرانجام پایداری هایرز- اولام معادلات چندجمله ای ها، سریهای توانی و تعمیم معادله ی تابعی فیبونانچی مورد مطالعه و بررسی قرار گرفته است.
تعمیم و کاربردهای توابع ستاره گون
در این پایان نامه ابتدا رده هایی از توابع را معرفی میکنیم که در دایره واحد و باز تحلیلی و تک ارزند.همجنین تعدادی زیر رده از توابع تحلیلی با شناسه مختلف از ضرایب را بررسی میکنیم که بر حسب ضرب هادامارد تعریف شده اند.سرانجام براورد ضرایب ،شعاع ستارگونی وتحدب و سایر خواص را برای رده های تعریف شده از توابع تحقیق میکنیم
15 صفحه اولMy Resources
document type: thesis
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه صنعتی شاهرود - دانشکده علوم پایه
Hosted on Doprax cloud platform doprax.com
copyright © 2015-2023